Zomer 2022 en najaar 2023

Op dinsdagavond 19 juli organiseerde zanggroep Musical Voices i.s.m. onze muziekvereniging een mini-concertje bij Four op het terras. Waar zanggroep Musical Voics dit al jaren op een dinsdagavond in juli doet, mochten wij als muziekvereniging dit jaar aansluiten. We brachten hier om-en-om een aantal bekende nummers naar voren in een ongedwongen sfeer op een (zeer) warme zomeravond. De kersverse Maestro Kristin Manders, de voorzitster van Musical Voices, en winnaar van Maestro Neerkant 2022 liet haar skills hier ook nogmaals zien. Het werd een mooi concertje, voor herhaling vatbaar!

Op dit moment, midden in de zomermaanden, viert iedereen nog lekker vakantie, maar na de vakantie gaan we als muziekvereniging natuurlijk weer aan de slag. Op dit moment is de planning dat we op woensdag 7 september weer gaan repeteren en dat we op die repetitie ook de film van Maestro 2022 bekijken met zijn allen. Vond jij het ook zo’n mooi concert en zie je het graag nog eens terug? Kom dan om 20:00 uur eerst lekker luisteren op de repetitie en vervolgens mee naar de film kijken vanaf een uur of 21:00 uur.

Daarnaast is de muziekcommissie zich aan het beraden op een concert in het najaar (medio oktober). Wanneer hier meer over bekend is, komen we daar op terug hier op de website.

Voor nu nog iedereen een fijne vakantie gewenst en tot op ons volgende concert!

Geplaatst in Nieuws.