Jaarvergadering 2024

Op vrijdag 19 april hield onze muziekvereniging Sint Willibrordus de jaarvergadering. Op deze vergadering werd de vereniging tegen het licht gehouden en werden besluiten en ontwikkelingen toegelicht door het bestuur.

Hieronder zijn enkele zaken nader toegelicht:

1. Opening
Onze voorzitter Corné opende de vergadering en heette iedereen van harte welkom.

2. Notulen jaarvergadering, jaarverslag & financieel verslag 2023
Vervolgens werden de notulen van de vorige jaarvergadering vastgesteld en werd het jaarverslag en financieel verslag doorgenomen. Het jaarverslag kende als hoogtepunt de concertreis, waarover in een ander nieuwsbericht het een-en-ander meer te lezen valt.

3. Bestuur & Jubilarissen
Met de vereniging werd besproken dat jubilarissen voortaan niet op de jaarvergadering, maar op het (jaarlijkse) nieuwjaarsconcert in het zonnetje gezet zullen worden. Dus waren er dit jaar géén jubilarissen tijdens de jaarvergadering. Wel werd Corné Sijben herkozen als vice-voorzitter/ bestuurslid voor de komende 3 jaar. Corné, van harte!

4. Muziekcommissie, jeugdcommissie en mededelingen
Houdt hiervoor onze agenda in de gaten, zoals op deze site gepubliceerd. Er vinden, in samenwerking met Muziekvereniging Wilona uit Helenaveen, de komende periode nog genoeg activiteiten plaats met leuke muziek, zowel in Neerkant als in Helenaveen!

Last but not least werd Janke van Dijk uitgeroepen tot verenigingsvrouw van het jaar vanwege haar inzet tijdens het afgelopen jaar in onder andere de wijnconcert commissie en de concertreis commissie. Janke, van harte!

Geplaatst in Nieuws.