Jaar 2022: We mogen (voorlopig) weer!

De jaren 2020 en 2021, vol afgelastingen, repetities in aparte, kleinere vorm en veel onzekerheid laten we achter ons. Het jaar 2022 begint in ieder geval goed. Waar de coronasituatie wereldwijd ervoor heeft gezorgd dat 2020 en 2021 als pandemie-jaren de geschiedenisboeken in gaan, zijn de voortekenen in 2022 iets beter.

We zijn namelijk weer begonnen met repeteren. Op dit moment doen we dat nog met een QR-code en op 1,5 meter, maar we zijn toch maar mooi weer aan de gang. Als muziekvereniging is dat al heel wat, na bijna 2 jaar praktisch stil gezeten te hebben zonder uitvoeringen, repetities en een biertje aan de bar na de repetitie.

In ieder geval willen wij iedereen namens muziekvereniging Sint Willibrordus nog het beste wensen in 2022! Blijf gezond en geniet van muziek.

Hopelijk kunnen we vanaf nu weer volop vooruit…