Coronajaar 2021 + Zomervakantie

De vakantieperiode is voor velen aangebroken en zo ook voor onze muziekvereniging.
Gezien alle maatregelen van afgelopen jaar rondom het coronavirus valt er weinig te vertellen over de hoogtepunten afgelopen jaar. We zijn tevreden dat we in de afgelopen weken nog enkele keren samen op 1,5 meter afstand met elkaar hebben kunnen repeteren. Verder kunnen we het beste dit jaar achter ons laten en hopen op betere muzikale tijden na de zomervakantie.

Onlangs hadden we onze laatste repetitie en de jaarvergadering. Als muziekvereniging gaan we nu ook de zomervakantie in en we hopen in het komende jaar ons weer muzikaal te kunnen presenteren.

Rond half augustus herstarten we de repetities op afstand en maken we ons op voor een nieuw muziekjaar. Door de vele onduidelijkheden rondom de Corona-maatregelen blijft alles onder voorbehoud. Als er meer bekend is, zullen we daar over communiceren.

Voor iedereen een fijne, en bovenal gezonde vakantie gewenst!